Om cupen

 

Velkommen til Vestfjorden Cup 2016

Vi gleder oss til en jubileums-helg spekket med toppidrett, sosialt samvær, nystekte vafler og ikke minst stor inspirasjon for våre egne idrettsinteresserte barn og unge.

Det er med stolthet og en viss ærefrykt vi ønsker åtte av Norges beste håndballag velkommen til Sætrehallen for en siste oppkjøring før seriestart. Vi har sett fra tidligere år at Vestfjorden Cup er en viktig del av forberedelsene til ligastart. Her finpusses teknikk, taktikk og formasjoner - og det er fullt trykk både på banen og benken fra første avkast. Her vil du oppleve idrett og underholdning i verdensklasse.

Vestfjorden Cup er den største satsingen i Hurum for å sikre barn og unge muligheten til å drive organisert idrett. Hver eneste krone som blir igjen etter cupen blir brukt på barne- og ungdomsidrett.  Kanskje er det derfor foreldrene smilende stiller opp på dugnad denne helgen, og næringslivet ønsker å bidra til gode oppvekstvilkår, samt at kommunen er en viktig medspiller i det som skjer denne helgen. Vi ønsker i hvert fall å takke alle som bidrar enten det er med vaffelrøre eller som hovedsponsor; Vestfjorden Cup ville ikke vært mulig uten dere!

Vi skal også i år være det blide og hyggelige vertskapet for våre gjester, og gjøre alt for at lag og publikum får en opplevelse som gjør at de ønsker å komme tilbake.

Ta turen innom Sætrehallen 19 – 21 august du også.

Med sportslig hilsen
Vestfjorden Cup 2016

 

Vestfjorden Cup arrangeres av Sætre IF Graabein, og er klubbens store dugnad med over 100 personer i arbeid i Sætrehallen i Hurum. I 2016 blir cupen arrangert for 11. gang og har blitt en viktig del av sesongoppkjøringen for landets beste kvinnelag.

 

Tidligere vinnere:

2015 - OPPSAL

2014 - OPPSAL

2013 - STORHAMAR

2012 - LEVANGER

2011 - TERTNES 

2010 - STABÆK

2009 - STORHAMAR

2008 - BYÅSEN

2007 - NORDSTRAND

2006 - NORDSTRAND